Helsingin kokoomus: autot länsimetrossa selvitettävä

Helsingin kokoomus on huolissaan pääkaupunkiseudun autoilumahdollisuuksista. Puolueessa on havaittu, että seudulla on suunniteltu liikennehankkeita, joiden ensisijainen tarkoitus ei ole palvella autoilua. Esimerkiksi länsimetrotunneliin autoja ei olla päästämässä lainkaan.

Helsingin kokoomuksen valtuustoryhmän puheenjohtaja Lasse Männistö kommentoi valtuustoryhmän havaitsemia epäkohtia hiljattain Yleisradiolle.

“Kokoomuksen ryhmä on ollut koko ajan sitä mieltä, että länsimetroon kannattaisi tuoda myös autoliikennettä, kun kerran valtava tunneli rakennetaan.” Männistön mukaan on hieman kyseenalaista, että vain muutaman minuutin välein kulkevaa metroa varten rakennetaan tunneli, jonne autoilijat eivät saa mennä. “Siinähän menee hurjasti investointiin käytettyä rahaa hukkaan”, Männistö laskeskelee.

Kokoomuksen valtuustoryhmän mukaan kaupungin pitäisi myös selvittää, voidaanko tulevaisuudessa velvoittaa rakennusyhtiöitä rakentamaan asunnot niin isoiksi, että niihin voisi ajaa suoraan autoilla. Yhdistettynä jatkuvasti parantuviin etätyömahdollisuuksiin se mahdollistaisi sen, ettei omasta autostaan tarvitsisi poistua juuri koskaan.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s